ICT met een menselijke maat
Bij SIS staat de zorg voor de klant centraal. Onze medewerkers zijn deskundige mensen met hart voor uw zaak. Heeft u hulp nodig? klik hier

Diensten

Heeft u er wel eens over nagedacht wat er zou gebeuren als uw kantoorpand afbrandt, en wat de gevolgen zijn wanneer u en uw werknemers een aantal dagen of misschien zelfs weken niet meer kunnen werken? SIS Automatisering kan u helpen bij het oplossen van dit probleem.

Bij het onderhouden van uw netwerk kan het voorkomen dat er onderdelen vervangen moeten worden. Misschien groeit uw bedrijf zo hard dat u extra mensen moet aannemen en heeft u daardoor extra PC’s nodig. SIS Automatisering kan u adviseren over de aanschaf van goede, betaalbare apparatuur en installeert deze gebruiksklaar binnen uw bedrijf. Ook met uw vragen en wensen op softwaregebied kunt u prima bij SIS terecht.

Bent u op zoek naar betrouwbare webhosting voor uw website of wilt u uw producten verkopen via een webshop?

SIS biedt ook diensten met betrekking tot websites en intranet sites. Dit varieert van het onderhouden en hosten van een website tot het optimaliseren van uw intranet en alles wat daar tussen valt:

  • Webshops, het inrichten van uw webwinkel
  • Webredactie, het schrijven van webteksten en aanpassen van uw website
  • Webhosting, supersnelle servers waarop uw website beschikbaar is
  • Domeinregistratie, het registreren en beheren van de gebruikelijke extensies
  • Zoekmachine optimalisatie, uw website goed vindbaar voor zoekmachines zoals Google

Onder het genot van een kop koffie informeren wij u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

Neem contact op met SIS automatisering voor een vrijblijvende afspraak

of bel naar 088 SIS HTTP (088 747 4887)

Kosten besparen op telefonie?

VOIP – Telefonie over een internetverbinding. U heeft er ongetwijfeld van gehoord, maar weet u ook wat het inhoudt en wat de voordelen kunnen zijn voor uw bedrijf? SIS Automatisering biedt u een kijkje in de moderne telefonie.

ICT systemen, telefonie en internet raken steeds meer met elkaar verweven. Zo is bijvoorbeeld VOIP (telefoneren via internet) sterk in opkomst. Nu flexwerken en papierloos werken ook steeds meer gewild zijn, is het steeds belangrijker om overal en altijd verbinding te kunnen maken met je zakelijk netwerk. Een goed ingericht netwerk en een betrouwbare verbinding zijn daardoor vandaag de dag onmisbaar om uw ICT systemen optimaal te benutten en zo efficient mogelijk te kunnen werken.