Heeft u er wel eens over nagedacht wat er zou gebeuren als uw kantoorpand afbrandt, en wat de gevolgen zijn wanneer u en uw werknemers een aantal dagen of misschien zelfs weken niet meer kunnen werken? SIS Automatisering kan u helpen bij het oplossen van dit probleem.

Wat als uw klanten u niet meer kunnen bereiken en u geen diensten meer kunt leveren? 
Volgens Gartner gaat 60% van de bedrijven die geen bedrijfscontinuïteit oplossing hebben, binnen 2 jaar na een calamiteit failliet.

Met een goed opgezette bedrijfscontinuïteitsdienst is dit gelukkig eenvoudig op te vangen. SIS Automatisering werkt hiervoor samen met COIN. Zij zijn gespecialiseerd in bedrijfscontinuïteit in de breedste zin van het woord.

COIN beschikt onder meer over compleet ingerichte uitwijk kantoren op diverse A-locaties in Nederland en Belgie. Is uw eigen pand, telefooncentrale of computersysteem door een calamiteit niet meer beschikbaar, dan kunt u op korte termijn in een van de uitwijkkantoren terecht. Met toegang tot uw eigen data en applicaties en bereikbaar op uw eigen telefoonnummer(s).

Door het sluiten van een uitwijk contract weet u dat er altijd een passende ruimte met de juiste voorzieningen voorhanden is. De werkplekken zijn 24/7 operationeel, volledig ingericht en voorzien van de benodigde apparatuur, externe koppelingen en breedband internet. Afhankelijk van uw wensen, kan dit ook worden aangevuld met extra diensten zoals een bemande receptie, beveiliging, catering, vergaderruimte etcetera.

De bedrijfscontinuïteit oplossing van COIN is verrassend betaalbaar en in combinatie met de ICT oplossingen en de online backup dienst die SIS Automatisering u biedt, is dit dé manier om uw bedrijfsprocessen in zeer korte tijd weer draaiende te hebben. Zo kunt u in het geval van een calamiteit de schade te beperken zonder dat uw klant er iets van merkt.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Industrieweg 26
1521 NE Wormerveer

Telefoon  : 088 747 4800
Helpdesk : 088 SISHULP
Fax          : 088 7474899

Nieuws
  • 25 jaar SIS!

    Dit jaar bestaat SIS automatisering 25 jaar!  In 25 jaar tijd heeft de automatisering zich in hoog...

  • SIS Automatisering bedrijfsfilm

    Bekijk nu onze bedrijfsfilm zoals deze te zien was bij TV programma 'De Barometer':

  • SIS Automatisering op TV

    SIS Automatisering komt op TV bij het programma 'De Barometer'!Het uitzendschema is als volgt:...