Referenties

Skylift

In onze eigen activiteiten hebben wij betrouwbaarheid, betrokkenheid, besparend optreden hoog in het vaandel staan. Hieruit vloeit onder andere voort dat je de verantwoordelijkheden op de juiste plek wilt hebben, met zo min mogelijk schakels wilt werken, mee wilt denken met klanten, betaalbare oplossingen wilt bieden en ook nog eens heel creatief en innovatief wilt zijn. Dit kunnen wij niet alleen. In onze aanpakken zoeken wij toeleveranciers die in deze gebieden als partner meewerken. Nogal logisch dat onze ICT partner naadloos in dit gedachtengoed moet kunnen aansluiten.

Wij waarderen SIS omdat zij ons een totaaloplossing bieden voor onze ICT omgeving en hierin een hoge mate van verantwoording nemen. Onze medewerkers kunnen rechtstreeks contact opnemen, en wij kunnen er op vertrouwen dat gebruikersproblemen snel worden opgelost. We hebben periodiek overleg over de meer strategische uitdagingen. Ons serverpark moet state-of-the art zijn, 200% betrouwbaar zijn, maar ook kostenbewust goed in elkaar steken. Om een voorbeeld te geven van de uitdagingen welke de revue heeft gepasseerd: extreem sterke personele groei en snelle datagroei. Onze ICT omgeving is keurig meegegroeid zonder concessies te hoeven doen op betrouwbaarheid.

Arne Herrebrugh

Zorggroep Reinalda

Sinds 2003 verzorgt SIS Automatisering naar volle tevredenheid het systeem en netwerkbeheer voor de Zorggroep Reinalda. Na een lange periode van de levering van verschillende diensten, wordt de samenwerking de komende tijd verder uitgebreid.

Zorggroep Reinalda staat aan het begin van een omvangrijk automatiseringstraject waarbij een systeem wordt geïmplementeerd met als primair doel de verhoging van de kwaliteit van informatievoorziening en –uitwisseling in de zorg . Dan moet u denken aan de introductie van een Elektronisch Patiënten Dossier , zorgregistratie met behulp van tablets en een web portaal voor cliënten en verwanten. Een goede technische infrastructuur is hierbij essentieel.

Als eerste stap in dit traject heeft SIS het zorggedeelte van ons hoofdgebouw volledig van WIFI voorzien. Binnenkort volgt de aanleg van een glasvezelverbinding om de snelheid van ons dataverkeer te optimaliseren.

Een dergelijk traject vergt een goede relatie met een systeembeheerder waarbij deskundigheid, vertrouwen en flexibiliteit kernwoorden vormen.

Wij verheugen ons erop dit proces samen met de mensen van SIS aan te kunnen gaan!

Marieke Maier, ICT-functionaris

COIN

Het technisch georiënteerde SIS-team vormt een aanvulling op onze eigen specialisten en is volledig voorbereid om COIN ‘any time’ te ondersteunen. Het feit dat COIN al jaren lang kan rekenen op Martin en zijn team, en dat er optimaal door hen wordt meegedacht bij het vormgeven van technische oplossingen richting ónze klanten, is voor COIN heel waardevol. En de pragmatische manier waarop ze dat doen past precies bij onze manier van werken.

De (nieuwe) technische ontwikkelingen waarin op dit moment wordt samengewerkt zijn server- en desktop virtualisatie (nieuwe releases volgen elkaar in snel tempo op), VoIP telefonie (vast/mobiel integratie), Online Back-up (het in een ‘split second’ omzetten van online server back-ups in volledig operationele servers).

Jeroen van Iperen Directeur Solutions,
COIN Continuity Innovation

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de voordelen van SIS Automatisering? neem contact met ons op

Afspraak maken Onze diensten

Contact

Industrieweg 26
1521 NE Wormerveer

Telefoon  : 088 747 4800
Helpdesk : 088 SISHULP
Fax          : 088 7474899

Nieuws
  • 25 jaar SIS!

    Dit jaar bestaat SIS automatisering 25 jaar!  In 25 jaar tijd heeft de automatisering zich in hoog...

  • SIS Automatisering bedrijfsfilm

    Bekijk nu onze bedrijfsfilm zoals deze te zien was bij TV programma 'De Barometer':

  • SIS Automatisering op TV

    SIS Automatisering komt op TV bij het programma 'De Barometer'!Het uitzendschema is als volgt:...